keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Clinique

Hey! :)

Olin jonkun aikaa sitten Stokkalla ja mukaan lähti vähän Clinique tuotteita. Olen aiemminkin käyttänyt Cliniquen all about eyes silmänympärysvoidetta, jonka käytin loppuun. Tarkoitus oli siis käydä hakemassa vain uusi silmänympärysvoide loppuneen tilalle. Tuli mukaan kuitenkin kaikkea muutakin! :D


Clinique all about eyes silmänympärysvoide
Clinique even better kasvovoide
Clinique lash power mascara
Clinique superdefense silmänympärysvoide




CLINIQUE all about eyes


Tämä silmänympärysvoide on sellainen perushyvä silmänympärysvoide nuorelle. Ei tee ihmeitä, vaan pääosin kosteuttaa tehokkaasti. Voiteen koostumus on kevyt ja imeytyy nopeasti ja kuulemma jopa pitää meikkiä paremmin paikoillaan. Voide vaikuttaa pienten juonteiden lisäksi myös turvotukseen ja tummiin silmänalusiin. Itselläni ei ole turvotuksen kanssa ongelmaa, joten siihen en erityisemmin osaa ottaa kantaa. Tummat silmänaluset taas ovat mun riesa, eikä tämä silmänympärysvoide ole mielestäni tarpeeksi tehokas niihin... ainakaan minulle. Toistaiseksi en ole kuitenkaan löytänyt parempaa,

Plussat:
- kosteuttaa hyvin
- imeytyy nopeasti
- riittoisa

Miinukset:
- Ei vaikuta tummiin silmänalusiin
- Ei ole kovin tehokas juonteisiin ja ryppyihin


CLINIQUE superdefense silmänympärysvoide


Tämä on uutuus, johon kiinnitin heti huomiota kun näin tästä mainoksen. Aiemminhan kerroin siitä kuinka tärkeänä pidän auringolta suojautumista. No, tietenkin mun oli pakko saada tämä aurinkosuojalla 20 varustettu silmänympärysvoide. Silmänympärysiho on niin herkkää ja ohutta, että sitä pitää suojata auringolta ryppyjen ja tummien silmänalusien ehkäisemiseksi. 

Voide siis ehkäisee ikääntymisen merkkejä kosteuttaen ja suojaten silmänympärysihoa auringolta sekä saasteilta. Koostumukseltaan voide on kevyt, ja myös tämä imeytyy hyvin. Ihon suojaamisen lisäksi voide kirkastaa silmänalusia. Eli todella hyvä niille joilla on tummat silmänaluset! Voide on tosiaan kevyt, eli ei PEITÄ tummia silmänalusia, vaan kirjaimellisesti tuo valoa silmänalusiin ja kirkastaa. Mun mielestäni voide toimii ja tuntuu vähän valokynältä. Tätä käyttäessä ei siis tarvitse mielestäni valokynää erikseen, sillä tämä hoitaa sen tehtävän hienosti. 

Plussat:
- imeytyy nopeasti  ja hyvin
- suojaa auringolta ja saasteilta!
- kirkastaa silmänalusia

Miinukset:
- Ei ole! ;)

CLINIQUE even better kasvovoide

Tästä voiteesta ei oikeastaan ole erityisemmin sanottavaa. Purkissa lukee "skin tone correcting moisturizer", eli voiteen pitäisi "korjata/tasoittaa ihon sävyä". En ole itse kuitenkaan huomannut mitään tällaista vaikutusta. Voi olla että tämä onkin pitkäaikaisen käytön vaikutus, muttei mielestäni pelkästään tämän perusteella kannata rahojaan tähän käyttää. Ihan kiva perus kasvovoide, jossa on suojakerroin 20!


Plussat:
- aurinkosuoja

Miinukset:
- hajusteeton (voi olla myös plussaa, mutta itse tykkään raikkaan tuoksuisista voiteista).


CLINIQUE lashpower mascara 

Tämä ripsiväri on aika hyvä pidentävä ja etenkin luotettava ripsiväri. Tämä ripsiväri ei tee ripsistä dramaattisia tai näyttäviä, mutta pidentää ja erottelee ja luo luonnollisenkauniin lookin. Tämän ripsarin idea on oikeastaan siinä, että se pysyy todella hyvin, eikä varise tai valu. Ripsiväri kestää kosteutta, kuumuutta, hikoilua ja pysyy todella pitkään. Ripsiväri toimii siis melkeinpä kuin vedenkestävä ripsiväri, mutta lähtee helposti lämpimällä vedellä. Todella hyvä kesäripsiväri rannalle tai vaikka urheilijalle.

Plussat:
- Erottelee ja pidentää
- Luonnollinen look
- Kaikenkestävä

Miinukset:
- Ei tee ripsistä näyttäviä


Hauskaa KESÄN ODOTUSTA :D


- Casal


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti