sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Maailman ihanin kasvonaamio

Hei vaan hei!

Tänään käydään äänestämässä presidentinvaalien ensimmäistä kierrosta, jonka jälkeen mennäään keskustaan vaalibrunsille. Uskon, että vilskettä ja vilinää riittää keskustan parhaissa brunssiloissa. Me ollaan jo vähän myöhään liikenteessä, mutta so what sunnuntaibrunssille voi ja kuuluu mennäkkin keskipäivällä ;)

En tietenkään voi lopettaa bloggausta ennen kuin olen laittanut tähän aamulla käyttämäni naamion reseptiä.

Sori mun ankkailme, mutta en saanut parempaa ilmettä tällä oksennuksen näköisellä mutta ihanalla naamiolla. Meiltä loppuit mansikat kesken, joten lisäsin tällä kertaa mustikoita ;)
Tämä naamio on oikea vitamiinipommi ja anti-age hoito!

Tehonaamioon tarvitaan siis:

- puolikas avocado
- kaksi isoa mansikkaa
- puolikas lime
- valkosipulinkynsi
- Neutragena visibly clear 2-in-1

Soseuta sauvasekoittimella avocado, mansikat ja murskattu valkosipulinkynsi. Purista joukkoon puolikkaan limen mehua ja ruokalusikallisen verran neutreagenan naamiota.

Älä pidä naamiota ihollasi enempää kuin 10 minuuttia. Unohdin naamion kerran yli 20 minuutiksi iholle ja iho kutisi koko päivän ja illan. Not good. Saat naamion sisältämät terveysvaikutukset 10 min sisällä.


Avocado sisältää runsaasti hyviä rasvahappoja ja on oikea E-vitamiinipommi. Luotan siihen, että tiedätte mitä E-vitamiini merkitsee iholle.
Mansikka ja lime sisältävät runsaansi C-vitamiinia jolla on ihon hapettumista estävä vaikutus.
Mansikan sisältämät fenoliyhdisteet toimivat vahvoina antioksidantteina, joilla on mikrobeja eliminoiva vaikutus.

Lime sisältää sitrushedelmistä eniten askorbiinihappoja, joten tässä naamiossa lime toimii kuorivana ja kirkastuttavana ainesosana.
Lisäsin valkosipulin sen antiseptisen vaikutuksen ansiosta. Tämä on erinomainen niile joilla on aknea tai muuten epäpuhdas iho.


 Neutragenan visibly clear 2-in-1 puhdistusnaamion ensimmäinen ainesosa kaoliini imee iholta rasvaa ja epäpuhtauksia. Se sisältää myös kuorivaa salisyylihappoa ja piparminttua joka jättää iholle raikkaan tunteen.

Rakastan tätä naamiota, sillä sen jälkeen iho tuntuu virheettömän sileältä ja todella kiinteältä.
Tämä naamio todellakin kuorii, kirkastuttaa, kosteuttaa, kiristää ja puhdistaa ihoa samaan aikaan.  Muistakaa, että joillekin ihmisille eivät sovi kaikenlaiset aineet. Jos olet herkkäihoinen  levitä naamiota ensin kaulan iholle hetkeksi, vähennä limen määrää ja jätä valkosipuli kokonaan pois. Limen sisältämät antioksidanttiset hapot ja valkosipuli voivat olla liian vahvoja herkkähipiäisille.

Naamio säilyy reilun viikon verran jääkaapissa. Limen ja mansikan antioksidantit sekä valkosipulin aminohapot toimivat myös luontaisina säilöntäaineina ja estävät avocadoa tummumasta! En kuitenkaan suosittelisi naamion säilyttämistä pitkäksi aikaa, sillä sen sisältämät C-vitamiinit voivat hapettua eli hajota ilmaan. Tee pieniä määriä kerralla ja käytä heti pois :) näin ei tarvitse miettiä hapettumisongelmaa.


Nauttikaa naamiosta ja ihanaa sunnuntaita kaikille.

Muistakaa äänestää :)


- Sanaz

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti