maanantai 9. huhtikuuta 2012

Ööööy nööööyyy!! I killed my baby. MUFE suoraan roskikseen :(

Vitsi mua harmitti, koska a) se oli mun ehdoton suosikki b) se oli kallis

Ensin kävi näin.
Jonka aikana....

tapahtui näin.





Ja lopulta näin.....byyhyyyy



Kyse oli siis tästä MUFE:n 50 euron Face and Body liquid meikkivoiteesta. Kuva on otettu ennen kun mun pyyhe kumosi sen kylpyhuoneen lattialle. 


Pääisäispupu osti minulle uuden kampaamo Villi Vaniljasta, joka sijaitsee siis ydinkeskustassa. Heillä on siellä laaja kokoelma MUFE:n tuotteita.

F&B liquid ei tunnu meikiltä ollenkaan, vaan pikemmin sävyttävältä päivävoiteelta. Tuote tuntuu iholla raikkalta ja mangosiemenöljyn ansiosta buustaa sen kosteuttavaa vaikutusta. Mulla on sekaiho, joka on jostain syystä tosi pintakuiva vaikka kuinka hoidan sitä sisäisesti ja ulkoisesti. Tämä meikkivoide tasapainottaa ja kuulauttaa mun ihoa.

Paras väline tän levittämiseen on omat sormet tai M.A.C.:in 187 sivellin tai Sigman F50 sivellin, joka on yli puolet maciä edullisempi. Mitä enemmän voidetta pyörittää iholla sitä paksummaksi (peittävämmäksi) se muuttuu.Rakastan tätä tuotetta, koska se tasoittaa ihoni sävyä ja on täysin huomaamaton. Se pysyy iholla koko päivän, varsinkin jos alle levittää primeria. 

Plussat
- sisältää 70% vettä
- geelipohjainen
- öljytön
- sisältää mangosiemenöljyä
- huomaamaton mutta silti peittävä
- pigmenttirikas
- laaja väriskaala
- hieno tuoksu


Miinukset
- ei aurinkosuojakerrointa
- kallis kokoisekseen, 48 €
- hento lasipurkki, mikä on tosi iso miinus.



Erilaisia siveltimiä erilaisiin meikkivoiteisiin ja meikkipohjiin. 







Nuo pääsiäismunan näköiset Beauty Blender pallerot ihanan innovatiivisia. Muotonsa ja tiiviin materiaalin ansiosta ne on paljon monikäyttöisempiä kuin perinteiset meikkisienet. Meikkisieni esim jättää viivoja kasvoihin jos sillä yrittää korjata yksityiskohtia tai silmäkulman meikkiä tmv. 


Beauty Blenderillä voi levittää primeria, meikkivoidetta, peiteväriä, korostusväriä ts ihan mitä vain. Aplikaatio näillä on vaan niin hauskaa ja kätevää :) Pallerot täytyy kastaa jolloinka ne muuttuu entistä tiiviimmäksi eikä ime itseensä niin paljon tuotetta. 
Tilasin ne ebaystä kuudella dollarilla. Miksiköhän näitä ei ole vielä tuotu Suomeen...

Ja kokoelma jälleen koossa.


- MUFE face and body liquid #20
- M.A.C Pro Longwear  #NC25
- M.A.C Studio Fix Fluid NC35
- Lumene Premium Beauty #4


Terkuin

- Sanaz the fiilistelijä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti