tiistai 29. toukokuuta 2012

Aurinko!

Moikka!

Nyt kun on alkanut aurinko kunnolla paistamaan, niin mulla on ollut missiona metsästää joku hyvä kasvovoide taikka tinted moisturiser, jossa olisi mahdollisimman korkea suojakerroin. Varsinkin kasvojen suojaaminen auringolta on tärkeää, koska en halua kasvoihin pigmenttimuutoksia. Jo nuorena voi huomata auringon negatiiviset vaikutukset ihossa ja olenkin ne jo itselläni huomannut (kun en oikeastaan tähän asti ole kunnolla suojautunut auringolta). Usein salaisuus kauniiseen ihoon pitkällä tähtäimellä onkin auringon välttäminen kokonaan taikka siltä tehokkaasti suojautuminen.

Tästä kesästä lähtien alankin ottamaan auringolta suojautumisen tosissaan! Menin Stockmannille ja kävin läpi eri voiteita ja päädyin mielestäni parhaaseen.. eli Shiseidon Urban Environment UV Protection voiteeseen, jossa on SPF 50. Voiteesta löytyi myös SPF 30 -versio. Voide on kasvoille taikka vartalolle. Tuubi on 50 ml ja maksoi Stockmannilla 39,30 €

Shiseidon voide ei tunnu taikka haise aurinkovoiteelta. Voide tuntuu kosteuttavalta ja mielyttävältä iholla ja tuoksu on hyvä ja mieto. Voide on koostumukseltaan kevyt ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti, samalla suojaten ihoa auringon UV-säteiltä, kuivuudelta ja saasteelta.




Myyjä yritti suositella mulle Cliniquen City Block - voidetta, josta löytyy Sheer versio (SPF 25) ja Super versio (SPF 40). Mulla kuitenkin on jo tämä City Block Sheer, melkein käyttämättömänä. En tykännyt voiteesta yhtään. Voide oli vähän sävyttävä ja tuntui kasvoilla liian rasvaiselta, ihan perus aurinkovoiteelta, jonka lisäksi voide haisi liian vahvalle mun makuuni. Voide jäi siis käyttämättä. Hintaa tällä on kuitenkin vähemmän kuin monilla muilla.. muistaakseni 40 ml voiteella on hintaa 24 euroa.


Valkoinen voide on Shiseidoa ja tummempi on Clinique
Lisäksi koitin Armanin BB fluidia, joka oli myös hyvä vaihtoehto, sillä siinäkin on SPF 50. Hinta oli kuitenkin aika suolainen (70 €) ja pidin Shiseidon voiteen koostumuksesta ja tuoksusta, joten valitsin sen.


Aurinkoista viikkoa!


- Casal

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti