torstai 17. toukokuuta 2012

Manteliöljyllä vahvat kynnet ja ripset


Moikka rakkaat lukijat. Antakaa anteeksi mun postaustahtia :( lupaan että kesällä asia on toisin. 

Mun edellisestä postauksesta on jo aikaa kun pääsykoeluvut vie multa kaiken ajan. Kauhukseni sain ihan oikean influenssan joka alkoi norminuhalla. Nyt jäseniä pakottaa ja kirjoitan tätä tekstiäkin kuumehöyryissä. Kuitenkin sain pitkästä aikaa olla koko päivän kotona ja vieläpä hyvällä omatunnolla (semihyvällä), joten päätin tehdä tällaisen sekapostauksen mun sairastelupäivästä, CND:n manteli-jojobaöljystä, China Glazen kynsilakoista ja kynsistä ylipäätään.




Taisin tappaa muutaman viruksen nukkumalla koko päivän. Ainoa mitä sain aikaiseksi oli hoitokoira Lakun ulkoiluttaminen ja kanakeiton väsääminen

Samalla treffasin Allisonin Cafe Crustumissa, josta muuten saa kaupungin parasta kroissanttia. 

Että näin.



Lisätietoa www.cnd.com
voit tilata tuotteen täältä
http://www.cultbeauty.co.uk/creative_nail_design/creative_nail_design-solaroil_cuticle_oil.php

CND:n SolarOil kynsinauhaöljy on tuote jota kannan kaikkialle. Se sisältää suurimmaksi osaksi manteli-ja jojobaöljyä. Se on vähän kuin huulirasvaa kynsille ja kynsinauhoille ja se tuoksuu IHANALLE. Illalla ennen nukkumaanmenoa levitän sitä myös ripsien juuriin ja olen huomannut ripsieni tuuheutuneen. SolarOilin takia mulla on pitkät ja kauniit kynnet.  Ennen tätä tuotetta kynnet liuskottuivat ja katkeilivat, jolloin jouduin aina vahvistamaan kynteni akryylillä/geelillä. Tää on aivan paras! Käytän tätä missä vain ja periaatteessa mihin vain.

Puhdasta manteliöljyä saat hyvin varustetuista elintarvikekaupoista. Kuva otettu Stockmannin herkusta. 0,5 l manteliöljyä maksaa 9,90 eli ei todellakaan paha.


http://head2toebeauty.com/



Vasemmalta oikealle Tarnished Gold, Fairy Dust, Orange Cuticle Oil,  High Hopes, Sunshine Pop, Flyin' HIgh, Four Leaf Clover ja Sunset sail.

 China Glazen appelsiinihoitoöljy tuoksuu ja tuntuu ihanalle. Se sisältää lähes samat ainesosat kuin CND:n solaroil.


China Glaze Sunset Sail.

China Glaze Peachy Keen. Tilasin tämän erikseen. Näyttäisi vielä paremmalta rusketuksen kera ;)
China Glaze High Hopes.

Lakkasin kynnet 30 luvun tyyliin, jolloin Revlon lanseerasi kynsilakan nykyisessä muodossaan ensimmäistä kertaa markkinoille.


                     VINTAGE NAILS......cause I'm a vintage kinda gal.

Ranskalainen puolikuu manikyyri.

                                                 
Taidanpa lakata tällaiset itselleni!





30-luvulla lakattiin ainostaan kynnen keskiosa jättäen kärjen ja juuren "puolikuun" paljaaksi. Jostain syystä koko kynnen lakkaaminen oli liian rohkeaa ja sitäpaitsi lakka kesti näin pidempääin.





Pian exotic-imports arpoo lukijoiden kesken uuden dermarollerin eli mikroneulaustelan ja kisaan voivat osallistua ainoastaan ne, jotka seuraa meidän blogia blogilistalla. Teitä vakituisia lukijoita on selvästikin aika paljon joten lisätkää vaan rohkeasti itsenne lukjoiksi. Kilpailusta tehdään kuitenkin vielä erillinen postaus :)

Terkuin
- Sanaz

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti