keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Kalliimpi ei ole aina parempi; Guerlain Météorites Perles heleyttävä meikin pohjustusgeeli




Tämä meikin pohjustusgeeli  on tarkoitettu normaalille ja sekaiholle, meikkivoiteen alle tai yksinään heleyttämään ihoa.Tämä tuote ei ole silikonipohjainen, mikä myöskin kuulosti hyvältä.
Tuotteen pitäisi tasoittaa ihon sävyä ja pitää ihon mattapintaisena, eli toisin sanoen pitää meikki paikallaan pidempään. Tuotteen helmet sisältävät valoa heijastavia pigmenttejä ja näin ollen heleyttävät ihoa. Olin alunperin ostamassa meteorites kiinteää puuteria kun huomasin tämän primerin.

Halusin niin paljon tykätä tästä Guerlainin primerista monesta eri syystä. Tuote näyttää laadukkalta lasisessa pullossa vaaleanpunasine helmineen, se tuoksuu ihanalta ja tuntuu raikkaalta iholla, se on riittoisa ja  hyvin levittyvä. Kaikin puolin tämä luksustuote oli todella houkutteleva ja melkein ostinkin sen, mutta onneksi pyysin myyjältä näytteen ensin. ONNEKSI.



En tiedä mitä te haette meikin pohjustusgeeleistä- tai voiteista, mutta mä etsin primereita jotka auttaa mun ihoa pysymään mattana, heleyttää kevyesti ja pidentää meikkivoiteen kestoa iholla. Ei siis ole paljon pyydetty.

Kokeilin tätä kahtena eri  päivänä. Olimme viime perjantaina ulkona ja päätin kokeilla tätä primeriä. Mun piti puuteroida kasvoni heti ravintolaan saapuessani ja siitä sitten tunnin välein. Eli ei todellakaan hillinnyt talineritystä eikä pidentänyt meikin kestoa, mikä on mun mielestä primerin päätehtävä. Noh, päätin kokeilla tuotetta vielä tänään päivällä ja huomasin jo ratikassa kuinka iho alkaa taas näyttämään rasvaiselta. Todella omituista, koska mulla ei edes ole niin rasvoittuva iho, että meikki alkaisi "hikoilla" jo 30 min sisällä. Tämä tuote siis jopa aiheuttaa ihon rasvoittumista. Oletin, etttä  vajaan 70 euron primeri olisi ehkä se super hyper primeri mikä hillitsee talineritystä samalla kun kosteuttaa ihoni. Mitä oikein odotin? Myyjä sanoi, että tämä tuote ei sisällä silikonia....


Tuotteen hinta on 67-70 euroa ja se on tarkoitettu normaali- ja sekaiholle. Luulisi 67 euron primerin mikä on tarkoitettu sekaiholle toimivan edes jotenkuten. Tässä sitä huomataan, että kalliimpi ei aina ole parempi sillä tämänkin tuotteen hintalaatusuhde on aika huono. Sori Guerlain, mä rakastan teidän tuotteita, mutta tämä ei ole teidän hittituote. Mä en missään nimessä ostaisi tätä tuotetta ja enkä suosittelisi tätä kuin kuivaihoisille, enkä puhu pintakuivasta ihosta vaan niillä joilla on kuiva ihotyyppi.


M.A.C:in meikin pohjustusvoide Prep + Prime Fortified Skin Enhancer toteuttaa kaikki guerlainin tuotelupaukset 30 eurolla. Se heleyttää, tasoittaa ihoa, hillitsee ihon talituotantoa eli pitää ihon mattana monta tuntia ja näin ollen meikki pysyy paikallaan koko päivän. Mun ei tarvitse puuteroida ihoani 3-4 tuntiin kun käytän macin prep+ primea.

Se tästä arvostelusta, mutta lisää on tulossa, sillä vaikka olen löytänyt sen "täydellisen primerin" niin etsin vielä jotain parempaa. EHkä jotain mikä auttaa ihoa pysymään ja näyttämään kosteutetulta mut samaan aikaan matalta, vaikka olisi koko päivän baanalla. Se on aika mahdoton yhdistelmä, mutta katotaan nyt. Yritän pitää ihon kosteutettuna voiteilla ja naamioilla, mikä on todella haastavaa talvella kun iho on tosissaan kovan rasituksen alla.

terkuin

- Sanaz

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti