keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Rauhoittava ja supistava kasvonaamio


Kesäisin kun poltin ihoni auringossa, kotiin päästyäni levitin jogurttia kasvoille ja kerran etelässä paloin niin pahasti, että mun oli pakko levittää turkkilaista jogurttia koko vartalolle. En viitsi levitellä todistusaineistoa tänne!
Tämä kuorinta-aine ja naamio on kaikille ihotyypeille. Tästä hyötyvät varsinkin ne, joilla on näkyvät ihohuokoset, näppylöitä ja stressaantunut iho.


Näitä aineksia on käytetty kaunedenhoidossa vuosituhansia ja ne löytyvät jokaisen kaapista.
 


 Jogurtti rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa. Sen sisältämät maitohappobakteerit tasapainoittavat ihoa.  Kananmunanvalkuainen kiristää ihoa ja supistaa ihohuokosia. Hunaja nyt vaan on ihanaa! Hunaja puhdistaa, kosteuttaa, häivyttää arpia ja tasoittaa ihon tekstuuria. 



Hunajakuorinta-aine
 - 2 tl hunajaa
- 1-2 tl ruokosokeria

Sekoita ainekset keskenään ja levitä kuorinta-aine puhtaalle kasvolle pyörivin liikkein. Anna vaikuttaa 5 minuuttia ja pese haalealla vedellä. Nyt ihosi on kuorittu ja valmis jogurttinaamiota varten!

Jogurttinaamio
- 2 tl turkkilaista jogurttia
- 1 munanvalkuiainen



Sekoita jogurtti ja kuohkeaksi vatkattu munanvalkuiainen keskenään. Levitä kasvoille naamiosiveltimellä tai vanhalla meikkivoidesiveltimellä. Anna vaikuttaa 10-15 min ja pese haalealla vedellä.Voilà! 




Nauttikaa itsenne hemmottelusta!


terkuin


-Sanaz

1 kommentti:

  1. Aivan ihana resepti !! <3. Näin hyvistä raaka-aineksista ja vielä just jotka löytyvät ihan kaapista! :) Saaneen kysyä et voiko hoidon jälkeen laittaa jtn mietoa kasvorasvaa joka tuoksuu vähän?

    VastaaPoista