maanantai 27. helmikuuta 2012

Oscar gaalan kauneimmat puvut!

Heräsin tänään aikaisin katsomaan oscar-gaalaa, kun KERRANKIN muistin tallentaa sen! 


Lyhyesti ja ytimekkäästi parhaan ulkomaisen elokuvan pokkasi kotimaani Iran, Meryl Streep vei  kolmannen kerran parhaan naispääosan ja Jean Dujardin (kuola valuu) vei parhaan miespääosan.


C'est incroyable! 



Oscar-gaala 2012 top 10 mekot






Giuliana Rancic on pukeutunut ihanan nuden vai pitäisikö sanoa shampanjan valkoiseen mekkoon. Tämän couture mekon on suunitellut Tony Ward. Yksityiskohdat tekee tämänkin mekon.




Gwyneth Paltrowilla on Tom Fordin suunnittelema mekko ja viitta. Asu on kokonaisuudessaan yksinkertaisen täydellinen, korostettu olkapää ja rintaosan detaljit viimeistelevät tämänkin kokonaisuuden.




Jennifer Lopezilla oli päällään Zuhair Muradin suunnittelema mekko. Mekossa on selkeästi vivahteita 70-luvun lopusta. Zuhair Murad on näköjään JLO:n luottosuunnittelija, sillä viimeisen vuoden aikana Lopezin päällä ei ole paljon muiden suunnittelijoiden asuja nähtykään. Mekon kuosi muotoilee Lopezin vartaloa tiimalasimaiseksi.





Cameron Diaz asteli punaiselle matolle Guccin luonnonvalkoisella mekolla, jonka helmaan on ommeltu 600 000 euron edestä Tiffanyn timantteja. Wow...






Angelina Jolie viimeisteli seksikkään vamppi lookkinsa tällä mustalla Versacen samettiunelmalla.






Rooney Mara oli pukeutunut Givenchyn Riccardo Tiscin suunnitelemaan helmenvalkoiseen pitsimekkoon. Kaula-aukon ja selän detaljit kruunaavat tämänkin mekon.




Jessica Chastainin mustan kultakirjaillun sifonkimekon on suunittelut Alexander McQueen. Todella osuva värivalinta kauniille punapäälle.




Sandra Bullockilla oli päällään Marchesan mustavalkoinen edestä konservatiinen ja selästä avonainen mekkom jossa on kirjaillut detaljit.




Penelope Cruz oli pukeutunut räätälöityyn Armanin organza prinsessamekkoon. Tuo siniharmaa väri ja sifonki ei sytytä, mutta Penelopen päällä mikä tahansa näyttää hyvältä.




Natalie Portmanilla on päällään Diorin vintage mekko, joka jäi tässä kymmenen parhaan joukossa viimeiseksi polka dottien takia. Sori, mä en pidä polka pisteistä missään.


Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!!

Tällä viikolla postaan uusia naamioreseptejä ;) stay tuned.


Terkuin

- Sanaz

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti